Arbeta hos oss

Betelskolan och Betels förskola drivs av Betelförsamlingens skolstiftelse med omkring 160 barn och elever. För de som bor i Hjuvik eller Torslanda är det bara en färjetur på 10 minuter som skiljer oss åt.

Betelskolan är en kristen friskola som är belägen på den vackra ön Hönö i Göteborgs norra skärgård. Vi är kommunens enda friskola och vi erbjuder en skola med mindre klasser och mycket personal. Skolan har 115 elever. Just nu har vi påbörjat ett digitaliseringsprojekt för elever och personal vilket ger alla goda möjligheter till digitala hjälpmedel. Förskolan är en fristående förskola på kristen grund som arbetar med leken som utgångspunkt för lärandet.

Betels förskola är en kristen förskola som ligger på Hönö i Göteborgs norra skärgård. Vi har nära till naturen och havet vilket skapar fantastiska möjligheter till nyfikenhet och motorisk utveckling.

Betelskolan

SO-lärare åk 4-9 till Betelskolan

Vi söker dig som är positiv och flexibel person som gillar att arbeta i ett mindre sammanhang med studiemotiverade elever. Du har en pedagogisk utbildning med lärarlegitimation. Du ansvarar för att utveckla dina ämnen i åk 4-9. Du arbetar utifrån ett positivt förhållningssätt, har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat och har goda kunskaper i att möta barns olika behov. Andra viktiga förmågor är att tycka om utmaningar och vara lyhörd för förändringar. Vi söker dig som har starkt engagemang och intresse för att tillsammans med pedagogerna skapa de bästa förutsättningarna för våra elever så att de får en god utveckling i stimulerande miljö.

Krav på utbildning:

• Pedagogik och lärarutbildning
  • Eftergymnasial utbildning två år eller längre

Meriterande kompetenser:

• Lärarexamen

ARBETSUPPGIFTER:
Som lärare i SO ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av en strukturerad undervisning i årskurs 4-9. Du stimulerar och motiverar eleverna till att utvecklas och fullföljer uppdraget som pedagog utifrån gällande styrdokument. Du ingår i ett arbetslag tillsammans med andra pedagoger där ni tillsammans skapar en trygg och pedagogisk utvecklande miljö.

Tjänsten är på 90%. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och ett fantastiskt gott gäng att få arbeta med. Klasserna är inte större än 20 elever.

Sök tjänsten senast 14 juni genom att mejla rektor, se nedan.

Betels förskola

Förskolelärare till Betels förskola

Vi söker en ny kollega som är legitimerade förskollärare Utöver utbildning ser vi dina personliga egenskaper som viktiga. Du har ett lösningsinriktat förhållningssätt och kan arbeta enskilt och i grupp. Din förmåga att kunna samarbeta med andra avdelningar är betydelsefull. Du har goda kunskaper kring IT och pedagogisk dokumentation. Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.

Meriterande utbildning

• Pedagogik och lärarutbildning
  • Eftergymnasial utbildning två år eller längre

Merterande kompetenser

• Förskollärarexamen

ARBETSUPPGIFTER:
Tillsammans med kollegorna i arbetslaget har du som förskollärare ansvar för den pedagogiska verksamheten på förskolan. I arbetet ingår planering, genomförande, dokumentation och uppföljning samt utvärdering av verksamheten enligt beslutade mål och riktlinjer.

KVALIFIKATIONER:
Examen från förskollärarutbildning. Vi vill också att du som söker - Är väl förtrogen med läroplanen för förskolan - Driver och utvecklar arbetet på förskolan i enlighet med styrdokumenten - Ska kunna omsätta modern pedagogisk teori i praktiskt arbete - Ska kunna arbeta både självständigt och i arbetslag - Vill utveckla dig själv som pedagog - Har lätt för att kommunicera och samarbeta med barn, föräldrar och kollegor.

Tjänsten är på 80-100%. Sök tjänsten senast 9 maj genom att mejla tf förskolechef, se nedan.

Timvikarie sökes

Vi söker personer som vid behov kan arbeta som timvikarie i förskolan och skolan.
Vid intresse kontakta rektor eller förskolechef genom att mejla, se nedan.

Intresserad?

Om du är intresserad av någon av dessa tjänster, kontakta rektor eller förskolechef:

Ingrid Ploghed, rektor
rektor@betelskolan.nu