Arbeta hos oss

Betelskolan och Betels förskola drivs av Betelförsamlingens skolstiftelse med omkring 160 barn och elever. För de som bor i Hjuvik eller Torslanda är det bara en färjetur på 10 minuter som skiljer oss åt.

Betelskolan är en kristen friskola som är belägen på den vackra ön Hönö i Göteborgs norra skärgård. Vi är kommunens enda friskola och vi erbjuder en skola med mindre klasser och mycket personal. Skolan har 115 elever. Just nu har vi påbörjat ett digitaliseringsprojekt för elever och personal vilket ger alla goda möjligheter till digitala hjälpmedel. Förskolan är en fristående förskola på kristen grund som arbetar med leken som utgångspunkt för lärandet.

Betels förskola är en kristen förskola som ligger på Hönö i Göteborgs norra skärgård. Vi har nära till naturen och havet vilket skapar fantastiska möjligheter till nyfikenhet och motorisk utveckling.

Betelskolan

Lågstadielärare till Betelskolan

Inför hösten söker vi en glad medarbetare som känner sig sugen på att vara med i vår expansiva fas då vi går från att ha mycket små klasser till små klasser. Vi är ett glatt gäng som önskar få mer kollegor att utbyta erfarenheter med. Du är utbildad lärare och gillar att undervisa och utveckla eleverna till fullo. Du gillar att samarbeta och ser alla elever som våra elever, dvs ett inkluderande arbetssätt är önskvärt.

Meriterande utbildning:

 • Pedagogik och lärarutbildning
 • Eftergymnasial utbildning två år eller längre

Meriterande kompetenser:

 • Lärarexamen inr tidigare år

Dina arbetsuppgifter:
Vi söker en lärare som är utbildad i att undervisa elever i de yngre åldrarna. Du har examen som lärare och har lärarlegitimation. Du arbetar utifrån ett positivt förhållningssätt, har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat och har goda kunskaper i att möta barns olika behov. Andra viktiga förmågor är att tycka om utmaningar och vara lyhörd för förändringar. Vi söker dig som har starkt engagemang och intresse för att tillsammans med pedagogerna skapa de bästa förutsättningarna för våra elever så att de får en god utveckling i stimulerande miljö.

Skolan erbjuder friskvårdsbidrag och ett gott gäng med arbetskamrater. Klasserna är inte större än 20 elever.

Tjänsten är heltid men det finns utrymme att forma tjänsten utifrån dina önskemål.

Sök tjänsten senast 25 april genom att mejla rektor, se nedan.

Musiklärare till Betelskolan

Inför hösten söker vi dig som är en positiv och flexibel person som gillar att arbeta i ett mindre sammanhang med studiemotiverade elever. Du har en pedagogisk utbildning med lärarlegitimation och du ansvarar för att utveckla ditt ämne musik. Du arbetar utifrån ett positivt förhållningssätt, har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat och har goda kunskaper i att möta barns olika behov. Andra viktiga förmågor är att tycka om utmaningar och vara lyhörd för förändringar. Vi söker dig som har starkt engagemang och intresse för att tillsammans med pedagogerna skapa de bästa förutsättningarna för våra elever så att de får en god utveckling i stimulerande miljö.

Meriterande utbildning:

 • Pedagogik och lärarutbildning
 • Eftergymnasial utbildning två år eller längre

Meriterande kompetenser:

 • Lärarexamen

Dina arbetsuppgifter:
Som lärare i musik ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av en strukturerad undervisning i årskurs 4-9. Du arbetar också med musik i skolans val som vi har valt att kalla ensemble-tid. Du stimulerar och motiverar eleverna till att utvecklas och fullföljer uppdraget som pedagog utifrån gällande styrdokument. Du ingår i ett arbetslag tillsammans med andra pedagoger där ni tillsammans skapar en trygg och pedagogisk utvecklande miljö. I tjänsten ingår också att organisera skolavslutningar och andra högtider som vi firar i Betelskolan.

Tjänsten är på ca 45%. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och ett fantastiskt gott gäng att få arbeta med. I musik och ensemble arbetar vi med halvklasser och därmed är gruppen aldrig större än 10 elever.

Sök tjänsten senast 25 april genom att mejla rektor, se nedan.

Engelsklärare till Betelskolan, åk 2-5

Inför hösten söker vi en glad medarbetare som känner sig sugen på att vara med i vår expansiva fas då vi går från att ha mycket små klasser till små klasser på max 20 elever i varje klass. Vi är ett glatt gäng som önskar få mer kollegor att utbyta erfarenheter med och vi erbjuder fantastiska elever som gillar skolan och dess utmaningar. Du är utbildad lärare och gillar att undervisa och utveckla eleverna till fullo. Du gillar att samarbeta och ser alla elever som våra elever, dvs ett inkluderande arbetssätt.

Meriterande utbildning:

 • Pedagogik och lärarutbildning
 • Eftergymnasial utbildning två år eller längre

Meriterande kompetenser

 • Lärarexamen

Dina arbetsuppgifter:
Vi söker en lärare som är utbildad i att undervisa elever i de yngre åldrarna. Du har examen som lärare och helst önskar vi att du har legitimation i ämnena engelska och matematik för yngre åldrar. Du arbetar utifrån ett positivt förhållningssätt, har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat och har goda kunskaper i att möta barns olika behov. Andra viktiga förmågor är att tycka om utmaningar och vara lyhörd för förändringar. Vi söker dig som har starkt engagemang och intresse för att tillsammans med pedagogerna skapa de bästa förutsättningarna för våra elever så att de får en god utveckling i stimulerande miljö.

Skolan erbjuder friskvårdsbidrag och ett gott gäng med arbetskamrater. Klasserna är inte större än 20 elever.

Det finns utrymme att forma tjänsten utifrån dina önskemål.

Sök tjänsten senast 25 april genom att mejla rektor, se nedan.

Speciallärare till Betelskolan, åk 1-5

Inför hösten söker vi en speciallärare som vill arbeta med våra yngre elever i åk 1-5. Du arbetar aktivt med eleverna både individuellt och i grupp för att utveckla deras fulla potential. Du är strukturerad och organiserad och ser varje individ utifrån deras behov. Du får gärna ha nära till skratt då vi gillar att ha kul tillsammans.

Krav på Utbildning:

 • Eftergymnasial utbildning två år eller längre

Krav på kompetenser:

 • Lärarexamen
 • Speciallärarexamen

Dina arbetsuppgifter:
Vi söker nu en speciallärare som kan arbeta med våra elever utifrån deras förutsättningar. Du organiserar individuella lösningar och undervisar enskilt eller i grupp. Du hjälper till med kartläggningar och skriver åtgärdsprogram och deltar på elevkonferenser. Vi söker dig som är utbildad speciallärare. Det är önskvärt att du har inriktning mot läs- och skrivutveckling. Vi ser gärna att du har erfarenhet av inkluderande synsätt samt erfarenhet av att utveckla lärmiljöer och undervisningsmetoder utifrån modern skolforskning.

Skolan erbjuder friskvårdsbidrag och ett härligt gäng med arbetskamrater.

Vi har utrymme att anpassa tjänsten efter dina önskemål men med max 80%.

Sök tjänsten senast 25 april genom att mejla rektor, se nedan.

Betels förskola

Förskolechef till Betels förskola

Vi söker en positiv person som men blicken mot målet utvecklar vår förskola. Du har erfarenhet av att arbeta på förskola och du gillar att hitta lösningar så att personalen skapar förutsättningar för barnen så att de kan utvecklas utifrån sina förutsättningar. Du är kreativ och du är inte rädd för förändringar. Om du har en rektorsutbildning är det ett plus men det är inget krav.

Meriterande utbildning:

 • Pedagogik och lärarutbildning
 • Eftergymnasial utbildning två år eller längre


Dina arbetsuppgifter:
Som förskolechef har du det övergripande ansvaret för att verksamheten som ingår i ditt uppdrag, bedrivs i enlighet med målen i läroplanen och uppdraget i dess helhet. Du leder utvecklingsarbetet i en målstyrd verksamhet, du engagerar, motiverar och skapar arbetsglädje i arbetsgruppen.

Tjänsten är på 60-80%. Sök tjänsten senast 11 april genom att mejla skolstyrelsens ordförande, lehna.ronneklev@betelskolan.nu.  

Förskolelärare till Betels förskola

Vi söker en ny kollega som är legitimerade förskollärare Utöver utbildning ser vi dina personliga egenskaper som viktiga. Du har ett lösningsinriktat förhållningssätt och kan arbeta enskilt och i grupp. Din förmåga att kunna samarbeta med andra avdelningar är betydelsefull. Du har goda kunskaper kring IT och pedagogisk dokumentation. Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.

Meriterande utbildning

 • Pedagogik och lärarutbildning:
 • Eftergymnasial utbildning två år eller längre:


Merterande kompetenser

 • Förskollärarexamen

ARBETSUPPGIFTER:
Tillsammans med kollegorna i arbetslaget har du som förskollärare ansvar för den pedagogiska verksamheten på förskolan. I arbetet ingår planering, genomförande, dokumentation och uppföljning samt utvärdering av verksamheten enligt beslutade mål och riktlinjer. KVALIFIKATIONER:
Examen från förskollärarutbildning. Vi vill också att du som söker - Är väl förtrogen med läroplanen för förskolan - Driver och utvecklar arbetet på förskolan i enlighet med styrdokumenten - Ska kunna omsätta modern pedagogisk teori i praktiskt arbete - Ska kunna arbeta både självständigt och i arbetslag - Vill utveckla dig själv som pedagog - Har lätt för att kommunicera och samarbeta med barn, föräldrar och kollegor.

Tjänsten är på 80-100%. Sök tjänsten senast 9 maj genom att mejla tf förskolechef, se nedan.  

Timvikarie sökes

Vi söker personer som vid behov kan arbeta som timvikarie i förskolan och skolan.

Vid intresse kontakta rektor eller förskolechef genom att mejla, se nedan.

Intresserad?

Om du är intresserad av någon av dessa tjänster, kontakta rektor eller förskolechef:

Ingrid Ploghed, rektor
rektor@betelskolan.nu

Maria Flising, tf förskolechef
maria.flising@betelskolan.nu