Arbeta hos oss

Betelskolan och Betels förskola drivs av Betelförsamlingens skolstiftelse med omkring 160 barn och elever. För de som bor i Hjuvik eller Torslanda är det bara en färjetur på 10 minuter som skiljer oss åt.

Betelskolan är en kristen friskola som är belägen på den vackra ön Hönö i Göteborgs norra skärgård. Vi är kommunens enda friskola och vi erbjuder en skola med mindre klasser och mycket personal. Skolan har 115 elever. Just nu har vi påbörjat ett digitaliseringsprojekt för elever och personal vilket ger alla goda möjligheter till digitala hjälpmedel. Förskolan är en fristående förskola på kristen grund som arbetar med leken som utgångspunkt för lärandet.

Betels förskola är en kristen förskola som ligger på Hönö i Göteborgs norra skärgård. Vi har nära till naturen och havet vilket skapar fantastiska möjligheter till nyfikenhet och motorisk utveckling.

Fotograf: Exakta Foto

Betelskolan

Timvikarie sökes

Vi söker personer som vid behov kan arbeta som timvikarie i skolan och på fritids.
Vid intresse kontakta rektor genom att mejla, se nedan.

Betels förskola

Betels förskola söker vikarie

Vill också du ha ett jobb som är till nytta och glädje för andra människor? Där du är med och formar hur vårt samhälle ska se ut i framtiden. Där du får vara ditt bästa jag.

Arbetsuppgifter
Rollen som barnskötare innebär att du delaktig i arbetet med den pedagogiska miljön som ska vara inspirerande, varierande, tydlig och utmanande. Förskolan har ett projektinriktat arbetssätt där vi tillsammans med barnen arbetar med olika teman under året. Vi  vill framåt och har lusten och glädjen för att utvecklas.
Det här året fokuserar på våra två utvecklingsområden som är Språk och kommunikation, som vi fortsätter med från vårterminen och höstens nya projekt: Miljö och hållbar utveckling.
Vi har ett gemensamt ansvar för att barnen utvecklas utifrån sina behov och förutsättningar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad barnskötare eller erfarenheter av att arbeta på förskola. Du skall ha ett genuint intresse för barns utveckling och väl förtrogen med styrdokumenten som du kopplar till barns lärande.
Du brinner för ditt arbete och tar både egna initiativ och har lätt för att samarbeta och samverka i olika forum.Vi förväntar oss av dig att du är positiv och har ett vänligt bemötande mot barnen, pedagoger och föräldrar.  Du är lugn och trygg och har en tydlighet i ditt agerande.

Tjänsten är ett vikariat på 100%. Sök tjänsten senast 15 september genom att mejla rektor gunilla.lenning@betelskolan.nu

Intresserad?

Om du är intresserad av någon av dessa tjänster, kontakta rektor eller förskolechef:

Ingrid Ploghed, rektor
rektor@betelskolan.nu