Arbeta hos oss

Betelskolan och Betels förskola drivs av Betelförsamlingens skolstiftelse med omkring 160 barn och elever. För de som bor i Hjuvik eller Torslanda är det bara en färjetur på 10 minuter som skiljer oss åt.

Betelskolan är en kristen friskola som är belägen på den vackra ön Hönö i Göteborgs norra skärgård. Vi är kommunens enda friskola och vi erbjuder en skola med mindre klasser och mycket personal. Skolan har 115 elever. Just nu har vi påbörjat ett digitaliseringsprojekt för elever och personal vilket ger alla goda möjligheter till digitala hjälpmedel. Förskolan är en fristående förskola på kristen grund som arbetar med leken som utgångspunkt för lärandet.

Betels förskola är en kristen förskola som ligger på Hönö i Göteborgs norra skärgård. Vi har nära till naturen och havet vilket skapar fantastiska möjligheter till nyfikenhet och motorisk utveckling.

Fotograf: Exakta Foto

Betelskolan

Textilslöjdslärare åk 3-9, 50%

Om dig:
Kan du baka kakor eller fixa till så vi får det lite mysigt? Tycker du det är roligt att göra utmaningar ihop med dina kollegor? Då kanske du är den vi söker! Vi söker dig som är positiv och flexibel person som gillar att arbeta i ett mindre sammanhang med studiemotiverade elever. Du ansvarar för att organisera undervisningen i textilslöjd och vara delaktig i våra musikalprojekt med kläder och rekvisita. Du är strukturerad och ansvarstagande. Du arbetar utifrån ett positivt förhållningssätt, har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat och har goda kunskaper i att möta barns olika behov. Vi söker dig som har ett engagemang och intresse för att tillsammans med pedagogerna skapa de bästa förutsättningarna för våra elever så att de får en god utveckling i stimulerande miljö.

Dina arbetsuppgifter:
Som lärare i textilslöjd ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av en strukturerad undervisning i årskurs 3-9. Du stimulerar och motiverar eleverna till att utvecklas och fullföljer uppdraget som pedagog utifrån gällande styrdokument. Du ingår i ett arbetslag tillsammans med andra pedagoger där ni tillsammans skapar en trygg och pedagogisk utvecklande miljö.

Utbildning och kompetenser:
Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Pedagogik och lärarutbildning samt lärarexamen.

Lön:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Tjänsten är på 50 % och omfattar undervisning i åk 3-9. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, digitala hjälpmedel och fri lunch tillsammans med ett fantastiskt gott gäng pedagoger som gillar nya kollegor. Klasserna är inte större än 20 elever.

Sök tjänsten senast 7 juni genom att mejla rektor, rektor@betelskolan.nu

Timvikarie sökes

Vi söker personer som vid behov kan arbeta som timvikarie i skolan och på fritids.
Vid intresse kontakta rektor genom att mejla, se nedan.

Betels förskola

Vaktmästare till skolan och förskolan

Om dig:

Dina arbetsuppgifter:
Vi söker dig som vill vara vår hustomte och sköta om vår skolmiljö. Vi vill värna om vår miljö runt våra elever så att man känner sig välkommen och omhändertagen. Som vaktmästare hos oss vill vi att du ska kunna hantera mindre reparationer och underhåll av både inomhusmiljö och utomhusmiljö. På sommarhalvåret klipper man gräset och på vintern skottar man snö vilket gör att man ibland måste genomföra tunga lyft. Du ansvarar för regelbunden brandkontroll. Ett körkort är ett måste då det ingår att köra till tippen varje vecka med vår skåpbil. Som en vuxen i vår verksamhet är man en förebild för våra barn/elever/vuxna.

Arbetslivserfarenhet:
Skolvaktmästare, mindre än 1 års erfarenhet (Meriterande)

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 20-40%. Sök tjänsten senast 15 maj genom att mejla förskolechef, gunilla.lenning@betelskolan.nu

Timvikarie sökes

Vi söker personer som vid behov kan arbeta som timvikarie i förskolan.
Vid intresse kontakta förskolechef genom att mejla, se nedan.

Intresserad?

Om du är intresserad av någon av dessa tjänster, kontakta rektor eller förskolechef:

Ingrid Ploghed, rektor
rektor@betelskolan.nu