Arbeta hos oss

Betelskolan och Betels förskola drivs av Betelförsamlingens skolstiftelse med omkring 160 barn och elever.

Betelskolan är en kristen friskola som är belägen på den vackra ön Hönö i Göteborgs norra skärgård. Vi är kommunens enda friskola och vi erbjuder en skola med mindre klasser och mycket personal. Skolan har 115 elever. Just nu har vi påbörjat ett digitaliseringsprojekt för elever och personal vilket ger alla goda möjligheter till digitala hjälpmedel. Förskolan är en fristående förskola på kristen grund som arbetar med leken som utgångspunkt för lärandet.

Vi söker dig som brinner för att utbilda våra elever.
Att skapa en positiv ingång till deras fortsatta studietid är något som du längtar efter och ser fram emot. Vi önskar att du har utbildning inom läs- och skrivutveckling kompletterat med ytterligare ämnen. Då skolan har en kristen profil önskar vi att du samtycker med detta.

Krav på utbildning:

• Lärarexamen
  • Lärarlegitimation

Dina arbetsuppgifter:
Du ska arbeta med våra elever i årskurs 1-6. Hur vi organiserar vår verksamhet hänger samman med hur många elever vi har i varje årskurs men du knyts till en klass där du blir mentor.

Tjänsten är på 80% men vi är öppna för att forma den efter dig och dina behov.

Sök tjänsten genom att mejla rektor, se nedan.

NO-lärare till högstadiet

Vi söker en NO- lärare som ser och utmanar våra elever till att vilja lära sig mer inom de tre NO-ämnena. Vi önskar att du har utbildning inom kemi, fysik, biologi och teknik. Då skolan har en kristen profil önskar vi att du samtycker med detta.

Krav på utbildning:

• Lärarexamen
  • Lärarlegitimation

Dina arbetsuppgifter:
Du ska arbeta med våra elever i årskurs 6-9. Hur vi organiserar vår verksamhet hänger samman med hur många elever vi har i varje årskurs. Mentorskap kan förekomma.

Tjänsten är på 40-60%.

Sök tjänsten genom att mejla rektor, se nedan.

Timvikarie sökes

Vi söker personer som vid behov kan arbeta som timvikarie i förskolan och skolan.

Vid intresse kontakta rektor eller förskolechef genom att mejla, se nedan.

Intresserad?

Om du är intresserad av någon av dessa tjänster, kontakta rektor eller förskolechef:

Ingrid Ploghed, rektor
ingrid.ploghed@betelskolan.nu