Arbeta hos oss

Betelskolan och Betels förskola drivs av Betelförsamlingens skolstiftelse med omkring 160 barn och elever. För de som bor i Hjuvik eller Torslanda är det bara en färjetur på 10 minuter som skiljer oss åt.

Betelskolan är en kristen friskola som är belägen på den vackra ön Hönö i Göteborgs norra skärgård. Vi är kommunens enda friskola och vi erbjuder en skola med mindre klasser och mycket personal. Skolan har 115 elever. Just nu har vi påbörjat ett digitaliseringsprojekt för elever och personal vilket ger alla goda möjligheter till digitala hjälpmedel. Förskolan är en fristående förskola på kristen grund som arbetar med leken som utgångspunkt för lärandet.

Betels förskola är en kristen förskola som ligger på Hönö i Göteborgs norra skärgård. Vi har nära till naturen och havet vilket skapar fantastiska möjligheter till nyfikenhet och motorisk utveckling.

Fotograf: Exakta Foto

Betelskolan

Svenska och SO åk 7-9

Är du duktig på att fixa fika och att hjälpa till där det behövs? Tycker du om att skratta på jobbet? Då kan du vara den vi söker.

Vi söker dig som gillar att arbeta i ett mindre sammanhang med studiemotiverade elever. Du ansvarar för att organisera undervisningen i svenska och SO. Du är strukturerad och ansvarstagande.
Du arbetar utifrån ett positivt förhållningssätt, har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat och har goda kunskaper i att möta barns olika behov.
Vi söker dig som har ett engagemang och intresse för att tillsammans med andra pedagoger skapa de bästa förutsättningarna för våra elever så att de får en god utveckling i stimulerande miljö.
Vår skola drivs av en stiftelse och är inte påverkad av någon församling.

Krav på utbildning:

• Pedagogik och lärarutbildning
  • Eftergymnasial utbildning två år eller längre

Meriterande kompetenser:

• Lärarexamen

ARBETSUPPGIFTER:
Som lärare i svenska och SO ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av en strukturerad undervisning i årskurs 7-9.
Du stimulerar och motiverar eleverna till att utvecklas och fullföljer uppdraget som pedagog utifrån gällande styrdokument.
Du ingår i ett arbetslag tillsammans med andra pedagoger där ni tillsammans skapar en trygg och pedagogisk utvecklande miljö.

Tjänsten är på 100%. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och ett fantastiskt gott gäng att få arbeta med. Klasserna är inte större än 20 elever.

Sök tjänsten, senast 12 april, genom att mejla rektor, se nedan.

Lärare svenska, engelska, franska

Kan du baka kakor eller fixa till så vi får det lite mysigt? Gillar du choklad? Då kanske du är den vi söker!

Vi söker dig som är positiv och flexibel person som gillar att arbeta i ett mindre sammanhang med studiemotiverade elever. Du ansvarar för att organisera undervisningen i engelska, svenska och franska. Du är strukturerad och ansvarstagande.
Vi söker dig som har ett engagemang och intresse för att tillsammans med pedagogerna skapa de bästa förutsättningarna för våra elever så att de får en god utveckling i stimulerande miljö.
Vår skola drivs av en stiftelse och är inte påverkad av någon församling.

Krav på utbildning:

• Pedagogik och lärarutbildning
  • Eftergymnasial utbildning två år eller längre

Krav på kompetenser:

• Lärarexamen

ARBETSUPPGIFTER:
Som lärare i moderna språk ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av en strukturerad undervisning i årskurs 6-9.

Tjänsten kan anpassas efter behov mellan 80 till 100%. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, digitala hjälpmedel och fri lunch tillsammans med ett fantastiskt gott gäng pedagoger som gillar nya kollegor. Klasserna är inte större än 20 elever.

Sök tjänsten genom att mejla rektor, se nedan.

Timvikarie sökes

Vi söker personer som vid behov kan arbeta som timvikarie i skolan och på fritids.
Vid intresse kontakta rektor genom att mejla, se nedan.

Betels förskola

Timvikarie sökes

Vi söker personer som vid behov kan arbeta som timvikarie i förskolan.
Vid intresse kontakta förskolechef genom att mejla, se nedan.

Intresserad?

Om du är intresserad av någon av dessa tjänster, kontakta rektor eller förskolechef:

Ingrid Ploghed, rektor
rektor@betelskolan.nu