Läsåret 17/18 blir Barnens TeaterDag 25 och 26 maj.

Barnens Teaterdag 2017

På väg till föreställningarna Finklädd personal Presentation av Pettson och Findus Pettson och Findus Pettson och Findus Pettson och Findus Pettson och Findus Puplik till Pettson och Findus Bandet Pettson och Findus Pettson och Findus Pettson och Findus Pettson och Findus Pettson och Findus Pettson och Findus Pettson och Findus Pettson och Findus Puplik till Pettson och Findus Pettson och Findus Pettson och Findus Förskolor tittar Presentation av Emil Emil på aktion Emil på aktion Emil på aktion Emil på aktion Emil på aktion Emil på aktion Emil på aktion Emil på aktion Emil på aktion Emil på aktion Emil på aktion Emil på aktion Emil på aktion Emil på aktion Emil på aktion Emil på aktion Emil på aktion Emil på aktion Emil på aktion Emil på aktion Emil på aktion Emil på aktion Emil på aktion Emil på aktion Emil på aktion Emil på aktion Sockerdricksförsäljning Sockerdricksförsäljning Sockerdricksträdet Godisförsäljning Godisförsäljare Lotter Våffelförsäljning Fika Ansiktsmålning Pippi, Prussiluskan, Kling och Klang Pippi Pippi Pippi Musse och Mimmi Pigg i Disneymedley Disneymedley Disneymedley Disneymedley Disneymedley Disneymedley Disneymedley Disneymedley Disneymedley Tant Grön Tant Gredelin

Den 19-20 maj 2017 arrangerade Betelskolan Barnens TeaterDag tillsammans med Hönö hembygdsförening. Där kunde man se elever från Betelskolan dramatisera delar av kända barnböcker. I år fick man möta Pettson & Findus, Emil, Pippi samt flera kända Disneyfigurer i ett medley!

Under dagen kunde man köpa fika, godis, sockerdricka, våfflor och lotter i en genuin hembygdsmiljö där även hembygdsgårdarna var öppna.

Barnens teaterdag brukar vara en uppskattad tillställning för hela familjen. Även i år blev det en mycket lyckad helg med många besökare, fint väder och fantastiskt duktiga elever!