Stockholmresa, åk 6, 2017

Den 22-23 maj åkte årskurs 6 på skolresa till Stockholm. En fin resa med ett gott gäng!
Vi började med en guidning på Vasaskeppet och gick sedan till Skansen och klappade bla ormar och spindlar. Dagen därpå fick vi guidning i Stadshuset och tittade sedan på vår riksdag och regering. På slottet såg vi inte kungen men hans kronor och vagnar. Sedan gick vi runt i Gamla stan´ och hade tid för shopping.
Två dagar går fort!

Berlinresa, åk 9, 2016

I oktober åkte klass 9 på skolresa till Berlin. På skolresan besökte de bl.a. Sachsenhausen som var ett koncentrationsläger.

Skolresor

De äldre eleverna gör några skolresor av både kunskaps-, trevlighets- och gemenskapskaraktär. Bland annat åker årskurs 9 till Berlin.

Vid dessa resor står skolan för en del av kostnaden, eleverna håller i försäljning och tjänar genom det ihop pengar och resterande pengar samlas in i en insamling. Alla ska kunna åka med på dessa resor oavsett om vårdnadshavarna har råd eller inte. Dessa resor är mycket viktiga för varje elev och därmed också för varje elevgrupp.