Arbeta hos oss

Lärare

Just nu söker vi lärare i tyska, engelska och hemkunskap.

På Betelskolan går 153 elever i årskurserna f-9. Tjänsten i engelska och tyska skulle främst vara i de äldre åldrarna.

På Betelskolan arbetar vi för goda relationer och elevers välmående, för att kunna arbeta mot kunskapsmålen på ett bra sätt.

Är du intresserad? Mejla rektor@betelskolan.nu.

Speciallärare

Vi söker en speciallärare på deltid till heltid

Som speciallärare får du en nyckelfunktion i skolans arbete med elever i behov av stöd.

Du blir också en del av vårt elevhälsoteam som arbetar förebyggande och hälsofrämjande. Elevernas välmående och utveckling mot målen är i fokus.

Är du intresserad? Mejla rektor@betelskolan.nu.

Skolsköterska

Just nu söker vi skolsköterska på deltid till läsåret 23/24.
 

På Betelskolan arbetar vi för att alla elever ska bli sedda, vara trygga och kunna utvecklas efter sina förutsättningar.

Som skolsköterska blir du en del av vårt elevhälsoteam som arbetar förebyggande och hälsofrämjande. Elevernas välmående och utveckling mot målen är i fokus.

Är du intresserad? Mejla rektor@betelskolan.nu.

Fotograf: Exakta Foto
Fotograf: Exakta Foto

Betelskolan och Betels förskola drivs av Betelförsamlingens skolstiftelse med omkring 160 barn och elever. För de som bor i Hjuvik eller Torslanda är det bara en färjetur på 10 minuter som skiljer oss åt.

Betelskolan är en friskola på kristen grund, belägen på den vackra ön Hönö i Göteborgs norra skärgård. Vi är kommunens enda friskola och vi erbjuder en skola med mindre klasser och mycket personal. Skolan har 153 elever. 

Betels förskola är en kristen förskola som ligger på Hönö i Göteborgs norra skärgård. Vi har nära till naturen och havet vilket skapar fantastiska möjligheter till nyfikenhet och motorisk utveckling.